Opened 13 years ago

Closed 13 years ago

#178 closed Bug Report (duplicate)

bad loading of om synth patch "bad oscillator.om"

Reported by: sa [at] hydre [dot] org Owned by:
Priority: minor Component: Ingen
Keywords: midi control Cc:

Description

Hello,

I'm trying to load the bad_oscillator om patch given with ingen (in the /usr/local/share/drobillad/patches directory by default).

Here is the output of the gui :

Unable to load node /midi_control_in_0 (you're missing the plugin :midi_control_in (Internal)) Unable to find object /midi_control_in_0 Unable to find object /midi_control_in_0 Unable to load node /midi_control_in_1 (you're missing the plugin :midi_control_in (Internal)) Unable to make connection /midi_control_in_0/out -> /saw/frequency Unable to make connection /midi_control_in_1/out -> /lowpass/frequency Unable to make connection /midi_input -> /midi_control_in_0/input Unable to find port /midi_control_in_0/controller_number for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_0/logarithmic for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_0/min for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_0/max for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_1/controller_number for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_1/logarithmic for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_1/min for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_1/max for set_port_value_slow

It seem to me that the traduction of the internal plugin "midi_control_in" is not effective.

Change History (2)

comment:1 Changed 13 years ago by sa [at] hydre [dot] org

Summary: bad loading of omins patch "bad oscillator.om"bad loading of om synth patch "bad oscillator.om"

Hello,

I'm trying to load the bad_oscillator om patch given with ingen (in the /usr/local/share/drobillad/patches directory by default).

Here is the output of the gui :

Unable to load node /midi_control_in_0 (you're missing the plugin :midi_control_in (Internal)) Unable to find object /midi_control_in_0 Unable to find object /midi_control_in_0 Unable to load node /midi_control_in_1 (you're missing the plugin :midi_control_in (Internal)) Unable to make connection /midi_control_in_0/out -> /saw/frequency Unable to make connection /midi_control_in_1/out -> /lowpass/frequency Unable to make connection /midi_input -> /midi_control_in_0/input Unable to find port /midi_control_in_0/controller_number for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_0/logarithmic for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_0/min for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_0/max for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_1/controller_number for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_1/logarithmic for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_1/min for set_port_value_slow Unable to find port /midi_control_in_1/max for set_port_value_slow

It seem to me that the traduction of the internal plugin "midi_control_in" is not effective.

comment:2 Changed 13 years ago by David Robillard

Resolution: duplicate
Status: newclosed

Same as ticket #32.

Note: See TracTickets for help on using tickets.